Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Bouwwerkzaamheden

De bouwwerkzaamheden van Lars Meijer

Lars Meijer biedt diverse bouwwerkzaamheden aan, waarvan u gebruik kunt maken in uw huis of kantoor. Daarbij kunt u denken aan een verbouwing, renovatie of een bestanade bouw tot een goed einde te brengen. Hieronder leest u een overzicht van de verschillende soort werkzaamheden die Lars Meijer voor u kan uitvoeren. Met de ervaring die Lars meijer inbrengt bent u verzekert voor kwaliteit en weet u zeker dat uw bouw of verbouwing tot ee goed eind wordt gebracht met ene goede planning. Mochten er ook andere technische onderdelen plaatsvinden, dan kan Lars Meijer ook voor de juiste coordinatie en afstemming hiervan zorgen.

Timmerwerk

Bijna bij iedere verbouwing, renovatie of bouw van een nieuwe woning, komt timmerwerk kijken. Huurt u een specialist in voor het timmerwerk van uw project, dan weet u zeker dat het eindresultaat geweldig is. Omdat Lars Meijer ervaring heeft met het professioneel afhandelen van diverse timmerwerk projecten, heeft u bij deze professional de garantie op een goed resultaat.

Hang- en sluitwerk

Om uw woning goed te beveiligen en ongewenste bezoekers buiten de deur te houden, heeft u goed hang- en sluitwerk nodig. Lars Meijer kan u niet alleen adviseren welk hang- en sluitwerk het beste is voor uw woning, maar kan dit hang- en sluitwerk ook direct plaatsen. En is uw hang- en sluitwerk aan een onderhoudsbeurt of een reparatie toe? Dan kunt u ook bij deze professional terecht.

Woning beveiliging

Eén van de specialiteiten van Lars Meijer, is het beveiligen van uw woning. Door uw woning helemaal na te lopen en goed te controleren, kan de professional de zwakke punten van het pand ontdekken. Vervolgens krijgt u een vakkundig advies over hoe u de zwakke punten van uw woning beveiliging aan kunt pakken, zodat u uzelf en uw gezin kunt beschermen tegen inbrekers.

Schuttingen en overkappingen

Als ervaren timmerman kunt u bij Lars Meijer niet alleen terecht voor standaard timmerwerk in en rondom huis, maar ook voor maatwerk schuttingen en overkappingen. Van het plaatsen van een nieuwe schutting tot het onderhouden of het repareren van een bestaande schutting: u kunt het allemaal door deze vakman laten doen.

Vloeren

Voor uw vloer kunt u ook bij Lars Meijer zijn, niet alleen voor het leggen van nieuwe vloeren, maar ook voor het onderhoud daarvan. Of het nu leggen, schuren, lakken of in de olie zetten is, Lars Meijer verzorgt het helemaal voor u.

Contact