Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Overkapping plaatsen

Overkapping plaatsen

Zit u graag in de tuin en wilt u langer van uw buitenruimte genieten? Dan kunt u ervoor kiezen een overkapping te laten plaatsen. Door een tuinoverkapping te laten installeren, kunt u ook buiten de warme zomermaanden in uw tuin zitten. Onder de tuinoverkapping is het namelijk altijd fijn vertoeven, ook in het vroege voorjaar en in de nazomer. 

Overkapping in de tuin? Huur een expert in

U kunt uw tuinoverkapping zelf Installeren, maar het resultaat is toch mooier als u deze klus aan een expert overlaat. Daar komt nog bij dat u tijd bespaart als u een expert inhuurt voor deze klus. U kunt gewoon gaan werken of iets leuks doen met de kinderen en voor u het weet, heeft u een tuinoverkapping in de buitenruimte.

Lars Meijer van HomeTeam heeft al vele jaren ervaring met het plaatsen van tuinoverkappingen. Deze expert kan ook uw tuinoverkapping installeren, vakkundig en snel.

Een tuinoverkapping op maat

Iedereen heeft weer andere eisen, wensen en verwachtingen bij het aanschaffen van een tuinoverkapping. Lars Meijer van HomeTeam begrijpt dit maar al te goed en plaatst daarom altijd een tuinoverkapping op maat. U geeft aan wat voor afdak u in de tuin wil installeren, hoe groot deze tuinoverkapping moet zijn en aan welke eisen het afdak moet voldoen en Lars Meijer gaat voor u aan de slag. En weet u nog niet zo goed wat u wilt? Dan helpt deze HomeTeam specialist u hier snel achter te komen.

Vragen of een afspraak maken?

Heeft u vragen over de dienstverlening van Lars Meijer of wilt u een afspraak maken met deze HomeTeam expert? Dan kunt u contact met hem opnemen. Deze HomeTeam expert kan al uw vragen beantwoorden en komt graag snel bij u langs.