Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Overkapping plaatsen Hoogeveen

Overkapping plaatsen Hoogeveen


De meeste mensen zitten alleen in het voorjaar en in de zomer in de tuin. Dit is zonde, want dit betekent dat u uw mooie buitenruimte eigenlijk slechts de helft van het jaar gebruikt. U kunt hier verandering in brengen door een overkapping te laten plaatsen in uw tuin. Lars Meijer van HomeTeam kan dit voor een aantrekkelijke prijs voor u doen

De voordelen van een tuinoverkapping


Een groot voordeel van een tuinoverkapping, is dat hier warme lucht onder blijft hangen. Als het nog wat te fris is om in uw tuin te gaan zitten, kunt u wel prettig onder de tuinoverkapping vertoeven. Hangt u hier terrasverwarmers op, dan is het nog warmer in dit prettige hoekje van uw tuin.

Daarnaast geeft een tuinoverkapping sfeer. Dit is de ideale plek om barbecues te organiseren, maar ook om ’s avonds te borrelen of feestjes te geven. Ook als u gezellig met uw gezin buiten wil eten, kan dit onder het afdak in de tuin. Tot slot blijven de meubelen en planten die u onder de tuinoverkapping plaatst, goed beschermd tegen de regen. Dit beteken dat de meubelen en planten minder snel beschadigd raken. 

Goedkoop een mooie overkapping laten bouwen


Wilt u een mooi afdak laten bouwen in de tuin, zonder dat u hier veel geld aan uit moet geven? Dan bent u bij Lars Meijer van HomeTeam aan het juiste adres. Deze bouwspecialist uit Hoogeveen heeft al vele jaren ervaring in het vak en kan de mooie overkappingen plaatsen. Wel werkt de bouwexpert altijd voor een aantrekkelijk tarief.

Enkele andere diensten van Lars Meijer

U kunt Lars Meijer ook inhuren voor diverse andere timmerwerkzaamheden. Wilt u meer weten over de diensten die hij aanbiedt? Neem dan contact met hem op.

Direct contact opnemen