Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Overkapping plaatsen Zwolle

Overkapping plaatsen Zwolle

Bent u het liefst zo veel mogelijk in uw tuin? Dan raden wij u aan een overkapping in de buitenruimte te laten plaatsen. Heeft u een afdak in uw tuin, dan kunt u ook buiten zitten als het wat harder waait, als het nog wat fris is buiten of als het regent. Dit betekent dat u nog meer van uw tuin kunt genieten.

Een gezellig hoekje in uw tuin

Laat u een afdak bouwen in de tuin, dan creëert u een gezellig hoekje. Hier kunt u in de avond gezellig eten met uw gezin, maar u kunt er ook leuke barbecues en borrels organiseren. Omdat het onder een tuinoverkapping altijd wat warmer is, kunt u zelfs in het vroege voorjaar al van dit gezellige hoekje in uw tuin genieten. Een tuinoverkapping is een soort verlengde van uw huis.

Een overkapping op maat

Lars Meijer van HomeTeam is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van overkappingen. Ook als u specifieke eisen heeft voor uw tuinoverkapping, kunt u deze HomeTeam specialist inhuren. Hij kan namelijk ook een tuinoverkapping op maat maken. Ook kiest u uiteraard zelf van welke materialen uw afdak gemaakt moet worden en hoe groot de tuinoverkapping mag zijn. Indien gewenst kan Lars Meijer u hier professioneel advies over geven.

Lars Meijer: uw allround timmerman

Lars Meijer is al vele jaren een belangrijk lid van het netwerk van HomeTeam. U kunt deze allround timmerman niet alleen inhuren om een tuinoverkapping te laten bouwen, maar ook voor andere timmerklussen in Zwolle en omgeving. Wilt u meer weten over de diensten die deze allround bouwspecialist aanbiedt? Neem dan gerust contact met hem op. U kunt ook contact opnemen met Lars Meijer om een afspraak met hem te maken.

 

Direct contact opnemen