Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen 

Met een schutting kunt u uw terrein niet alleen beveiligen, maar beschermt u bovendien uw privacy. Door een erfafscheiding neer te zetten, kunnen buurtgenoten en voorbijgangers namelijk niet meer in uw tuin en in uw huis kijken. 

Erfafscheiding neerzetten: zelf doen of uitbesteden?

U kunt uw nieuwe tuin- of erfafscheiding zelf plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze klus uit te besteden aan een professional als Lars Meijer. Plaatst u de schutting zelf, dan bespaart u geld. Wel loopt u in dit geval het risico dat u de erfafscheiding op de verkeerde manier plaatst, waardoor de erfafscheiding verzakt, scheef gaat staan of zelfs om kan waaien. Laat u de tuin- of erfafscheiding door een expert plaatsen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Ook bespaart u veel tijd, aangezien u niet zelf aan het werk hoeft. 

Huurt u Lars Meijer in voor het nauwkeurig neerzetten van uw tuin- of erfafscheiding, van profiteert u van zijn lage tarief. Dit betekent dat u niet veel geld hoeft te investeren, maar wel zeker weet dat de erfafscheiding goed geplaatst wordt. 

Uw erfafscheiding onderhouden of repareren

Lars Meijer van HomeTeam kan een nieuwe tuin- of erfafscheiding voor u neerzetten, maar hij kan ook met bestaande schuttingen werken. Zo kunnen bestaande schuttingen niet alleen door hem onderhouden worden, maar ook bij bepaalde beschadigingen gerepareerd worden. Is uw erfafscheiding bijvoorbeeld beschadigd door een harde storm? Dan komt Lars Meijer graag bij u langs om dit probleem op te lossen. 

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Lars Meijer of bent u benieuwd in welk gebied deze HomeTeam professional werkt? Neem dan contact met hem op. Ook als u een afspraak wil maken met Lars Meijer van HomeTeam, kunt u contact met hem opnemen.