Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Schuttingen - schutting - tuinscherm - erfafscheiding

Schutting plaatsen Meppel

Door een schutting aan de rand van uw tuin neer te zetten, kunt u uw grond op een duidelijke en gemakkelijke manier afscheiden van de grond van uw buren of de openbare ruimte naast uw huis. Op deze manier is het niet alleen duidelijk voor buurtgenoten en voorbijgangers welke grond van u is, maar heeft u bovendien meer privacy in uw tuin. Wilt u een tuinscherm laten neerzetten door een specialist van HomeTeam? Dan kunt u dit door Lars Meijer laten doen.

De timmerwerk diensten van Lars Meijer

Lars Meijer is een allround timmerman die in de omgeving van Meppel werkzaam is. U kunt deze timmerman inhuren voor het neerzetten van nieuwe erfafscheiding, maar hij kan u ook helpen met het onderhouden en/of repareren van een schutting. Ook als u al een tuinscherm heeft laten plaatsen, kunt u gebruik maken van de expertise van deze timmerman. Zo kunt u Lars Meijer eens in de zoveel tijd raadplegen voor het onderhouden van het tuinscherm, maar kunnen eventuele beschadigingen aan het hout ook door hem opgelost worden. 

Lars Meijer heeft al vele jaren ervaring in het neerzetten van tuinschermen, het onderhouden van tuinschermen en het repareren van beschadigingen in het hout van tuinschermen. Huurt u deze bouwspecialist in om bepaalde werkzaamheden in uw tuin te verrichten, dan weet u zeker dat deze werkzaamheden op hoog niveau uitgevoerd worden. 

Direct een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u direct een afspraak maken met deze HomeTeam specialist voor het plaatsen van een nieuw tuinscherm, het onderhouden van een tuinscherm of het repareren van uw kapotte tuinscherm? Dan kunt u contact met hem opnemen. Ook als u vragen heeft over de diensten van Lars Meijer, kunt u contact opnemen met deze ervaren bouwspecialist van HomeTeam.