Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Schuttingen - schutting - tuinscherm - erfafscheiding

Schutting plaatsen Zwolle

Een schutting of tuinscherm wordt gebruikt om uw tuin af te schermen van de omgeving van uw woning. Dit kan de tuin van uw buren zijn, maar ook de openbare ruimte die naast uw tuin ligt. Wilt u fraaie tuinschermen laten neerzetten door een ervaren timmerman? Dan bent u bij Lars Meijer aan het juiste adres. 

De voordelen van een schutting

Veel mensen gebruiken een tuinscherm om hun erf af te schermen en dit is niet voor niets. Het installeren van tuinschermen brengt namelijk diverse voordelen met zich mee:

Wilt u van deze voordelen profiteren? Laat dan tuinschermen neerzetten door een bouwspecialist van HomeTeam, zoals timmerman Lars Meijer. Deze specialist helpt u graag uw tuin af te schermen.

Tuinschermen laten plaatsen met uw buren 

Veel mensen investeren samen met de buren in tuinschermen om hun tuinen van elkaar af te scheiden. Ook als u mooie tuinschermen wil aanschaffen met uw buren in Zwolle, kunt u deze erfafscheiding door HomeTeam specialist Lars Meijer laten installeren. In dit geval neemt u samen contact op met deze timmerman, om samen de uitstraling van de tuinschermen te bepalen en de tuinschermen vervolgens te laten plaatsen. De kosten die u moet betalen voor de dienstverlening en expertise van Lars Meijer, kunt u vervolgens met uw buren delen. Meer weten? Neem dan gerust contact op met deze HomeTeam specialist.