Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Schutting repareren Hoogeveen

Schutting repareren Hoogeveen 

Is uw houten schutting beschadigd? Dan hoeft u niet direct naar een nieuwe schutting te gaan kijken. Lars Meijer van HomeTeam kan uw beschadigde schutting namelijk repareren. Zelfs als de schutting ernstig beschadigd is. Huur Lars Meijer in om uw schutting te laten repareren en uw erfafscheiding ziet er al snel weer als nieuw uit. En dit voor aantrekkelijk lage reparatiekosten. 

Houtworm, vochtschade of stormschade 

Een houten schutting heeft een lange levensduur. Toch kan het hout van uw schutting door diverse oorzaken beschadigd raken. Denk hierbij aan houtworm, maar ook aan vocht. Wordt uw houten schutting langere tijd blootgesteld aan vocht, dan kan er houtrot optreden. En wordt uw schutting blootgesteld aan een harde wind, bijvoorbeeld tijdens een storm? Dan kan de schutting ook kapot gaan, bijvoorbeeld als de erfafscheiding omwaait. 

Lars Meijer kan alle soorten schade repareren. Het maakt niet uit hoe uw schutting kapot is gegaan en in hoeverre de erfafscheiding beschadigd is: deze expert van HomeTeam komt graag bij u langs om uw schutting te repareren. 

Schutting repareren of schutting vervangen? 

Soms is het beter om uw schutting te vervangen door een nieuw exemplaar. Dit is bijvoorbeeld het geval bij ernstige schade, die alleen voor een hoge prijs vakkundig gerepareerd kan worden. Lars Meijer kan u precies vertellen wanneer een reparatie een goede keuze is en wanneer u uw schutting beter kunt laten vervangen. Neem contact op  met deze bouwspecialist, laat hem naar uw schutting kijken en u komt er vanzelf achter wat de beste aanpak is voor uw beschadigde schutting. 

Het werkgebied van Lars Meijer 

Lars Meijer is actief in Hoogeveen, maar ook in de directe omgeving van deze woonplaats. Meer weten over zijn werkgebied? Neem dan contact met hem op.