Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Schutting repareren Zwolle

Schutting repareren Zwolle 

Enkele jaren geleden heeft u een houten schutting laten plaatsen. U bent nog altijd blij met deze erfafscheiding, maar de schutting is door de jaren heen wel licht beschadigd. Bij een lichte beschadiging is het niet direct nodig om een nieuwe schutting aan te schaffen. Wel kan het noodzakelijk zijn om de schutting te laten repareren. Lars Meijer van HomeTeam komt graag naar uw woning in Zwolle om deze klus op zich te nemen. 

Eerste hulp bij een beschadigde schutting 

Lars Meijer is al jaren actief als allround timmerman. Door zijn jarenlange ervaring in het timmervak, kan hij alle soorten timmerwerkzaamheden op zich nemen. Het maakt niet uit op welke manier en in hoeverre uw houten schutting beschadigd is: Lars Meijer komt graag naar u toe om uw schutting te repareren. Zelfs als een groot deel van uw schutting beschadigd is, bijvoorbeeld door vocht, houtrot of een storm, staat deze allround timmerman voor u klaar. Hij gaat pas naar huis als uw schutting er weer als nieuw uit ziet. 

Een nieuwe schutting laten plaatsen 

Is uw schutting ernstig beschadigd? Dan is het interessanter om een nieuwe schutting te kopen. Een nieuwe schutting is in dit geval niet alleen goedkoper, maar gaat bovendien langer mee dan een oudere schutting die u laat repareren. Gelukkig kunt u ook bij Lars Meijer terecht als u uw schutting wilt laten vervangen door een nieuw exemplaar. U kiest een nieuwe schutting uit, Lars Meijer verwijdert uw oude schutting en zorgt ervoor dat u een nieuwe erfafscheiding krijgt. 

Andere diensten van Lars Meijer 

U kunt Lars Meijer ook inhuren voor andere timmerwerkzaamheden. Daarnaast is deze allround bouwspecialist ook gespecialiseerd in het vervangen van hang- en sluitwerk. Meer weten over zijn diensten? Neem dan contact met hem op.