Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Stormschade aan schutting

Stormschade aan schutting 

Een houten schutting kan veel hebben, maar tegen een zware storm is uw erfafscheiding niet altijd bestand. Is uw erfafscheiding beschadigd door harde wind? Dan hoeft u uw erfafscheiding niet direct te vervangen. U kunt de schade namelijk ook laten repareren door Lars Meijer. Lars Meijer is als allround timmerman al jaren aangesloten bij HomeTeam en biedt zijn diensten aan in de regio van Steenwijk en Meppel. Woont u in dit gebied? Dan kunt u uw beschadigde erfafscheiding laten repareren door deze HomeTeam expert. 

Direct contact opnemen
 

Eerste hulp bij een beschadigde erfafscheiding 

Lars Meijer is al jaren actief als allround timmerman. Hij kan al uw timmerwerkzaamheden op zich nemen. Denk hierbij aan het repareren van uw houten kozijnen, maar ook aan het plaatsen van een nieuwe schutting, het vervangen van deuren en het plaatsen van hang- en sluitwerk. Als allround timmerman is hij tevens gespecialiseerd in het vakkundig onder handen nemen van beschadigde schuttingen. Na zijn bezoek ziet uw erfafscheiding er weer als nieuw uit. En dit zonder dat u veel geld kwijt bent aan zijn dienstverlening. 
 

Voor beperkte of ernstige schade 

Voor Lars Meijer maakt het niet uit hoe ernstig uw stormschade is. Hij komt graag naar u toe bij beperkte schade aan uw erfafscheiding, maar ook als de houten schermen stuk voor stuk op de grond gewaaid zijn. Heeft u een beschadigde erfafscheiding en wilt u hier snel iets aan doen? Bel Lars Meijer dan direct en hij komt zo snel mogelijk naar u toe. Voor u het weet, staat uw erfafscheiding weer netjes zoals deze hoort te staan. 

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Lars Meijer? Neem dan gerust contact op met deze timmerman. U vindt zijn contactgegevens op onze website. Lars Meijer kan al uw vragen beantwoorden.