Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Timmerman - timmerwerk - verbouw - onderhoud - nieuwbouw

Timmerwerk

Wilt u complexe timmerwerkzaamheden uit laten voeren, dan moet u hier een ervaren en gespecialiseerde timmerman voor inhuren. Alleen als u een echte expert inhuurt, weet u zeker dat de timmerwerkzaamheden op hoog niveau uitgevoerd worden. Allround timmerman Lars Meijer van HomeTeam is uw man voor iedere timmerwerk klus. Met zijn jarenlange ervaring kan hij alle timmerwerkzaamheden in en rondom huis voor u uitvoeren.

Alle soorten timmerwerkzaamheden

Lars Meijer heeft door de jaren heen aan vele bouwprojecten mogen werken, ook via ons grote bouwnetwerk. Omdat hij jaren ervaring heeft in het vak, kan hij alle soorten timmerwerkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kan hij standaard timmerwerk voor u uitvoeren bij bijvoorbeeld het bouwen van een woning, het verbouwen van een huis of het aanbouwen van een nieuwe ruimte, maar kan hij ook andere dingen voor u doen. Denk hierbij aan het plaatsen van houten schuttingen, het plaatsen van overkappingen in de tuin en zelfs het leggen van houten vloeren. En heeft u goed hang- en sluitwerk nodig? Dan kan Lars Meijer dit niet alleen voor u uitzoeken, maar ook installeren.

HomeTeam werkt alleen met de beste en meest ervaren bouwspecialisten in de regio. Huurt u een van onze bouwspecialisten in, zoals Lars Meijer, dan weet u zeker dat u goed werk geleverd krijgt. Bij HomeTeam krijgt u dan ook altijd waard voor uw geld.

Overige bouwwerkzaamheden

Bij Lars Meijer kunt u ook terrecht voor andere bouwwerkzaamheden dan timmerwerk, zo is Lars Meijer specialist in overkappingen plaatsen, schuttingen plaatsen en woning beveiliging

Een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u een afspraak maken met Lars Meijer? Neem dan contact met hem op via onze website. Hij komt graag bij u langs om over uw bouwproject en timmerwerkzaamheden te praten. Gaat u akkoord met zijn offerte, dan kan hij direct aan de slag met uw klus. Heeft u vragen aan Lars Meijer? Dan kunt u ook contact met hem opnemen.