Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Timmerman - timmerwerk - verbouw - onderhoud - nieuwbouw

Timmerman Hoogeveen

Een timmerman kan u helpen met het plaatsen van een houten schutting, maar ook met het repareren van uw houten overkapping in de tuin en zelfs het plaatsen van het beste hang- en sluitwerk. Heeft u al tijden een timmerwerk klus liggen en wilt u deze klus graag uitbesteden aan de beste timmerman uit Hoogeveen en omgeving? Dan kunt u terecht bij Lars Meijer, een van de vele bouwprofessionals van HomeTeam. 

Specialist nodig voor uw timmerwerk klus? Lars Meijer helpt u graag

Lars Meijer is een allround bouwspecialist, die al uw timmerwerk gerelateerde klussen voor u op kan pakken. U kunt deze specialist inschakelen voor het leggen van een houten vloer, maar ook voor het onderhouden van uw schutting, het repareren van uw kapotte overkapping in de tuin of het plaatsen van nieuw hang- en sluitwerk. Ook is Lars Meijer gespecialiseerd in het verbeteren van de beveiliging van woningen. Door de zwakke punten van uw woning op te zoeken en te verbeteren, zorgt hij ervoor dat uw huis veiliger is. 

Deze bouwspecialist van HomeTeam heeft een groot werkgebied. U kunt hem inschakelen als u in Hoogeveen woont, maar ook als u in de buurt van deze stad woonachtig bent. Zo is Lars Meijer bijvoorbeeld ook werkzaam in Meppel, waar hij al vele tevreden klanten geholpen heeft door hun bouwproject op hoog niveau af te ronden. 

Meer weten over Lars Meijer? Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten van Lars Meijer of heeft u een vraag over zijn tarieven, werkgebied of werkwijze? Dan kunt u contact met hem opnemen. Om direct een afspraak in te plannen met deze bouwspecialist, kunt u ook contact met hem opnemen. In overleg wordt er een datum geprikt om uw project te bespreken.