Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Timmerman - timmerwerk - verbouw - onderhoud - nieuwbouw

Timmerman Meppel

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare timmerman die werkzaam is in de omgeving van Meppel? Dan bent u aan het juiste adres bij Lars Meijer, een vakman die verbonden is aan het netwerk van HomeTeam. Op deze pagina leest u wat deze bouwspecialist precies voor u kan betekenen. 

De werkzaamheden van Lars Meijer

Door zijn jarenlange ervaring in het plaatsen, vervangen, verbeteren en renoveren van timmerwerk, kan Lars Meijer vele uiteenlopende diensten aanbieden. Enkele werkzaamheden die u door deze specialist kunt laten uitvoeren, zijn de volgende:

Ook is Lars Meijer gespecialiseerd in de optimale beveiliging van woningen. Wilt u weten of uw woning bestand is tegen de slimme inbrekers van tegenwoordig? Dan kan deze specialist dit voor u uitzoeken. Worden er zwakke punten gevonden in de beveiliging van het pand, dan kan deze specialist van HomeTeam deze punten direct voor u verbeteren.

Een timmerwerk klus in Meppel? Neem contact op met Lars Meijer

Heeft u al tijden een project liggen dat u graag wil uitbesteden aan een ervaren professional? Neem dan contact op met Lars Meijer, want deze timmerman helpt u zowel met langdurige en complexe projecten als de eenvoudige klussen in en rondom uw woning.