Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Vloer laten leggen

Vloer laten leggen

U kunt uw nieuwe vloerbedekking zelf neerleggen, maar dit kost wel veel tijd en is bovendien niet eenvoudig. Heeft u geen zin of tijd om uw nieuwe vloerbedekking zelf te plaatsen of heeft u simpelweg geen idee hoe u dit moet doen? Dan staat Lars Meijer van HomeTeam voor u klaar. Deze allround bouwspecialist kan alle soorten vloeren leggen, zowel in woningen als in bedrijfspanden. 

Lars Meijer: uw vloerexpert

Lars Meijer heeft vele jaren ervaring met het plaatsen van verschillende soorten vloeren. Door zijn jarenlange ervaring als vloerexpert, kan hij alle soorten vloeren plaatsen. Denk hierbij aan laminaatvloeren, maar ook aan lamelvloeren en multivloeren. Het maakt niet uit wat voor houten vloer u heeft gekocht, want deze specialist kan de vloerbedekking voor u neerleggen. 

Lars Meijer werkt niet alleen nauwkeurig, maar ook erg snel. Dit betekent dat u de grond slechts korte tijd niet mag belasten en snel weer alle ruimtes in huis kunt gebruiken na het neerleggen van de vloerbedekking. 

Vloerbedekking onderhouden? Lars Meijer staat voor u klaar

U kunt uw nieuwe vloerbedekking laten plaatsen door Lars Meijer van HomeTeam, maar deze vloerexpert kan bestaande vloeren ook onderhouden. Zo kunt u deze expert ook inhuren als u uw laminaatvloer, lamelvloer of multivloer wil schuren, lakken of oliën. Zelfs als uw bestaande vloer een hele andere kleur moet krijgen, kunt u de vloerbedekking onder handen laten nemen door Lars Meijer.

Meer weten over de diensten van Lars Meijer? Neem dan contact met hem op om antwoord te krijgen op al uw vragen. Ook als u deze bouwspecialist van HomeTeam in wil huren om uw nieuwe vloerbedekking te plaatsen of uw vloerbedekking te onderhouden, kunt u contact met hem opnemen. Na het maken van een afspraak, komt hij snel bij u langs.