Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Lamelvloer laten leggen

Lamelvloer laten leggen 

Heeft u een mooie lamelvloer gekocht? Dan kunt u pas genieten van deze investering als u de vloer heeft gelegd. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt deze klus ook uitbesteden. Wilt u uw nieuwe vloer laten leggen door een allround vakman met jaren ervaring in het vak, dan bent u bij Lars Meijer van HomeTeam aan het juiste adres. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Uw vloer zelf leggen 

Sommige mensen kiezen ervoor om hun nieuwe vloer zelf te leggen, simpelweg omdat ze op deze manier geld besparen. Het zelf leggen van uw vloer is wel goedkoper dan het inhuren van een expert, maar het is zeker niet altijd de beste keuze. Wij raden u aan om uw nieuwe lamelvloer enkel zelf te leggen als u ervaring heeft met deze klus. Zo niet, dan kunt u het project beter uitbesteden aan een expert. 


Uw vloer laten leggen door een expert 

Laat u uw nieuwe vloer leggen door Lars Meijer van HomeTeam, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Lars Meijer heeft al jaren ervaring in het vak en kan zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde brengen. Bovendien bespaart u veel tijd als u Lars Meijer inhuurt voor het leggen van uw vloer. Het zelf leggen van uw nieuwe vloer is namelijk absoluut een tijdrovende klus. 


Lars Meijer: een allround vakman van HomeTeam 

Lars Meijer is niet alleen gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten vloeren. Hij kan ook schuttingen repareren en plaatsen, uw hang- en sluitwerk vernieuwen en tegels zetten. Wilt u meer weten over zijn expertise? Neem dan gerust contact met hem op. Ook als u meer wil weten over zijn werkgebied en/of tarieven, kunt u altijd contact met hem opnemen. Dit doet u via deze website.

Contact opnemen