Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen 

Heeft u een nieuwe laminaatvloer gekocht? Dan kunt u deze vloer zelf leggen, maar u kunt deze klus ook uitbesteden aan een professionele vloerlegger. Lars Meijer van HomeTeam is uw laminaatlegger in Steenwijk en omgeving. Ook als u in Meppel of de omgeving van deze woonplaats woont, kunt u Lars Meijer inhuren voor het leggen van uw laminaatvloer. 

Direct contact opnemen
 

Waarom een expert inhuren? 

Er zijn diverse goede redenen om een expert in te huren voor laminaat leggen. Ten eerste bespaart u veel tijd als u uw laminaatvloer door een professionele vloerlegger laat leggen. Zeker als u nog nooit een laminaatvloer heeft gelegd, kost deze klus veel tijd. 

Daarnaast weet u zeker dat uw nieuwe vloer goed gelegd wordt als u hier een expert voor inhuurt. En dit is belangrijk, want een goed gelegde vloer gaat langer mee dan een vloer die verkeerd gelegd is. Bovendien ziet een goed gelegde laminaatvloer er veel beter uit dan een vloer die wat slordiger geplaatst is. 

Tot slot kan de laminaatlegger u advies geven over het onderhoud van de vloer. Neemt u deze adviezen ter harte, dan gaat uw vloer beduidend langer mee. 


Het werkgebied van Lars Meijer 

Lars Meijer werkt in de omgeving van Steenwijk en Meppel. Hij heeft een groot werkgebied, dus de kans is groot dat hij ook u kan helpen met laminaat leggen. Weet u niet zeker of u in het werkgebied van deze HomeTeam professional woont? Neem dan contact met hem op. Hij kan u direct vertellen of u wel of niet in zijn werkgebied woont. 


Nieuwe vloer gekocht? Bel direct 

Heeft u onlangs een nieuwe laminaatvloer gekocht en wilt u deze door een expert laten leggen? Bel Lars Meijer dan direct en hij komt snel naar u toe.