Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Vloer laten leggen Meppel

U heeft nieuwe vloerbedekking aangeschaft, maar deze vloerbedekking moet nog wel gelegd worden. Dit kunt u zelf doen, maar wij raden u aan een expert in te huren voor deze klus. Lars Meijer van HomeTeam komt graag bij u langs in Meppel om uw nieuwe vloerbedekking of vloerplanken vakkundig en snel te plaatsen.

Waarom een professional inhuren?

Natuurlijk kunt u uw nieuwe vloerbedekking zelf plaatsen, maar dit is nog niet zo gemakkelijk als u denkt. Zeker als u geen ervaring heeft met het aanleggen van nieuwe vloeren, kunt u dit beter door een expert als Lars Meijer laten doen. Deze expert kan uw vloerbedekking of nieuwe vloerplanken vakkundig, nauwkeurig en netjes neerleggen, zonder kieren, gaten of ongelijkheden.

Daar komt nog bij dat u veel tijd bespaart als Lars Meijer uw vloer komt leggen. Heeft u nog nooit een vloer gelegd, dan duurt dit zeker enkele uren. Zet u Lars Meijer aan het werk, dan kunt u deze uren in andere zaken steken. Denk hierbij aan uw werk, maar ook aan de kinderen.

Andere diensten van Lars Meijer

Lars Meijer kan uw nieuwe vloerbedekking niet alleen plaatsen, maar biedt ook andere diensten aan. Denk hierbij aan vloeronderhoud en vloerreparaties, maar ook aan algemene timmerwerk klussen. En wilt u uw hang- en sluitwerk verbeteren, om uzelf en uw gezin beter te wapenen tegen inbrekers in de buurt? Dan kan Lars Meijer u ook helpen, voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Wilt u meer weten over de diensten van Lars Meijer of wilt u deze HomeTeam expert inhuren? Neemt dan vandaag nog contact met hem op om een afspraak te maken, dan duurt het niet lang meer voor uw nieuwe vloerbedekking in uw woning ligt.