Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Vloer laten leggen Zwolle

Vloer laten leggen Zwolle 

Heeft u een nieuwe vloer gekocht en wilt u deze niet zelf leggen? Dan bent u bij Lars Meijer van HomeTeam aan het juiste adres. Deze allround vakman van HomeTeam legt uw nieuwe vloer netjes en nauwkeurig, voor een aantrekkelijk lage prijs. 

Voor alle soorten vloeren 

Voor Lars Meijer maakt het niet uit wat voor vloer u heeft gekocht. Deze vakman kan houten vloeren leggen, maar ook laminaatvloeren, multivloeren en lamelvloeren. Ook maakt het niet uit welk deel van uw woning een nieuwe vloerbedekking moet krijgen. Lars Meijer kan uw nieuwe vloer in een enkele ruimte leggen, maar ook in het gehele huis. Ook als u een grote klus uitbesteedt aan deze vakman, hoeft u hier door zijn lage tarieven niet veel geld voor te betalen. 

Schuren, lakken en in de olie zetten 

Als u in een nieuwe vloer heeft geïnvesteerd, wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk plezier van kunnen hebben. Om de levensduur van uw vloer te verlengen, moet u deze goed onderhouden. Heeft u hier zelf geen tijd voor, heeft u hier geen zin in of heeft u geen idee hoe u uw vloer moet onderhouden? Dan kunt u Lars Meijer van HomeTeam ook bellen. 

Lars Meijer kan uw vloerbedekking schuren, om deze vervolgens te lakken of in de olie te zetten. U kiest zelf welke behandeling u door Lars Meijer wil laten uitvoeren. En weet u niet zo goed welk onderhoud het beste is? Dan kan Lars Meijer u dit vertellen. 

Vloerlegger nodig? Neem contact op 

Heeft u de ondersteuning van een professionele en ervaren vloerlegger nodig? Neem dan contact op met Lars Meijer. Hij komt graag al op de korte termijn bij u langs in Zwolle om uw nieuwe vloerbedekking vakkundig te leggen.

Contact opnemen