Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Vloerbedekking laten leggen

Vloerbedekking laten leggen 

Heeft u nieuwe vloerbedekking gekocht? Dan kunt u deze zelf leggen, maar u kunt er ook voor kiezen om hier een expert voor in te schakelen. Belt u Lars Meijer van HomeTeam om uw nieuwe tapijt te leggen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Een allround vakman met jaren ervaring 

Lars Meijer is al jaren aangesloten bij het grote netwerk van HomeTeam. Door de jaren heen heeft hij vele tevreden klanten geholpen, met allerlei verschillende projecten. Deze allround vakman kan een schutting of overkapping plaatsen, een woning beveiligen, maar kan er ook voor zorgen dat uw nieuwe vloerbedekking netjes in huis komt te liggen. Dit doet hij niet voor een hoog tarief, maar altijd voor een aantrekkelijk lage prijs. U hoeft dan ook niet veel te investeren om gebruik te maken van zijn dienstverlening. 
 

Tijd besparen met Lars Meijer 

Laat u uw nieuwe tapijt leggen door Lars Meijer, dan bespaart u veel tijd. Het leggen van tapijt is namelijk een tijdrovende klus, zeker als u hier geen ervaring mee heeft. Belt u Lars Meijer om uw nieuwe tapijt te plaatsen, dan kunt u tussendoor andere dingen doen. Denk hierbij aan werken, maar ook spelen met de kids of gewoon een boekje lezen. Onze bouwexpert doet al het werk en zorgt ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Pas als dit zo is, gaat hij weer naar huis. 
 

Andere diensten van Lars Meijer 

U kunt Lars Meijer van HomeTeam ook inhuren voor vele andere taken. Hij is namelijk ook actief als timmerman en tegelzetter. Meer weten? Neem dan gerust contact met hem op. Dit doet u eenvoudig en snel via onze website. Ook als u een afspraak wil maken met deze allround vakman, kunt u via onze website contact met hem opnemen.

Contact opnemen