Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Woning beveiligen Hoogeveen

Woning beveiligen Hoogeveen 

Inbrekers worden steeds slimmer. De inbraakmethodes die inbrekers vandaag de dag hanteren, brengen ze zelfs in goed beveiligde woningen. Wilt u voorkomen dat u het slachtoffer wordt van een inbraak? Dan heeft u niet zomaar goede sloten nodig. Alleen het beste hang- en sluitwerk is goed genoeg. Bovendien is het raadzaam om een veiligheidscontrole uit te laten voeren, om de zwakke punten van uw woning aan het licht te brengen. Lars Meijer kan u in beide gevallen van dienst zijn. 

Een uitgebreide veiligheidscontrole laten uitvoeren 

Een klein toiletraampje dat altijd open staat, een raam zonder slot of een terrasdeur met verouderd hang- en sluitwerk: het zijn allemaal zwakke punten waar inbrekers misbruik van kunnen maken. Wilt u voorkomen dat er een inbreker in uw woning komt, simpelweg omdat uw huis een of meerdere zwakke plekken heeft? Laat Lars Meijer dan een veiligheidscontrole uitvoeren. Tijdens deze controle komen alle zwakke plekken van uw huis aan het licht. 

Uw woning beveiligen met nieuwe sloten 

Lars Meijer voert niet alleen veiligheidscontroles uit, maar kan bovendien hang- en sluitwerk plaatsen. Zijn de sloten van uw ramen en/of deuren verouderd? Dan is uw woning niet veilig. In dit geval komt Lars Meijer van HomeTeam graag bij u langs om uw sloten te vervangen. Hij kan u zelfs helpen de beste sloten te kopen. 

Een veilige woning? Bel Lars Meijer 

Wilt u een op en top veilige woning? Neem dan contact op met Lars Meijer van HomeTeam. Laat een veiligheidscontrole uitvoeren, investeer in nieuw hang- en sluitwerk en laat deze sloten door onze expert plaatsen. Hierna weet u zeker dat uw woning in Hoogeveen veilig is. Meer weten over deze HomeTeam expert en de diensten die hij aanbiedt? Neem dan contact met hem op.