Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Woning - beveiligen - inbraak - preventie - sluitwerk -veilig

Woning beveiligen Meppel

Inbrekers worden helaas steeds slimmer. Waar het vroeger enkele minuten duurde om een huis binnen te komen en veel huizen niet te kraken waren voor inbrekers, is de gemiddelde inbreker tegenwoordig binnen enkele seconden in uw huis. Ook als u de deur op slot doet, kan de inbreker vaak gewoon naar binnen. De enige manier om u en uw gezin te beschermen tegen deze criminelen, is door het beste hang- en sluitwerk aan te schaffen voor uw huis. 

Uw woning beveiligen met Lars Meijer

Lars Meijer weet precies welk hang- en sluitwerk inbrekers buiten uw deur kan houden. Door uw hang- en sluitwerk te laten vervangen door deze beveiligingsspecialist, weet u zeker dat u de beste beveiliging voor uw huis krijgt. En twijfelt u of uw huis op dit moment goed beveiligd is? Dan kunt u deze specialist vragen een uitgebreide controle uit te voeren. Lars Meijer komt bij u langs in Meppel, neemt uw hele huis onder de loep en vertelt u daarna waar de eventuele zwakke punten van uw beveiliging zitten. Indien gewenst kunnen deze zwakke punten direct aangepakt worden.

Lars Meijer: ook voor andere werkzaamheden

Als ervaren bouwspecialist is Lars Meijer niet alleen gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning in Meppel, maar kan hij ook andere dingen voor u doen. Denk hierbij aan het plaatsen van een houten schutting, het onderhouden van uw overkapping en het leggen van een houten vloer. Alles wat met timmerwerk te maken heeft, kunt u uitbesteden aan deze specialist van HomeTeam. Hij kan nieuw timmerwerk voor u plaatsen, maar hij kan ook kapot timmerwerk voor u repareren of de levensduur van uw timmerwerk verlengen door het beste onderhoud te plegen. Meer weten over deze HomeTeam specialist? Neem dan contact met hem op.