Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Woning - beveiligen - inbraak - preventie - sluitwerk -veilig

Woning beveiligen Zwolle

U kunt een duur alarmsysteem aanschaffen om inbrekers af te schrikken, maar de beste manier om indringers buiten de deur te houden is door het beste hang- en sluitwerk aan te schaffen. U denkt misschien dat het hang- en sluitwerk van uw woning van voldoende kwaliteit is, maar het meeste hang- en sluitwerk is gewoon te kraken door een goede inbreker. Door uw sloten te laten vernieuwen door HomeTeam specialist Lars Meijer, weet u zeker dat u alle inbrekers buiten de deur kunt houden. 

Betere beveiliging van uw huis? Lars Meijer helpt u graag

Heeft u oude sloten op de deuren en eventueel ramen zitten, dan is de kans groot dat deze sloten gewoon te kraken zijn door inbrekers. Door uw huis te laten beveiligen met het beste hang- en sluitwerk, weet u zeker dat niemand in uw huis kan komen. 

Lars Meijer kan bij u langskomen om uw sloten te vervangen, maar hij kan ook vrijblijvend beveiligingsadvies geven voor uw huis in Zwolle. Hij bekijkt de hele woning om zwakke punten te vinden en legt deze punten aan u voor. Eventueel kunt u hem daarna de opdracht geven om de zwakke punten aan te pakken, zodat uw huis op en top veilig wordt voor u en uw gezin.

Overige diensten van Lars Meijer

Lars Meijer is niet alleen uw beveiligingsexpert, maar heeft ook jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende timmerwerkzaamheden. Hij kan u helpen met het repareren van uw houten schutting, maar ook met het plaatsen van een overkapping en het leggen van een houten vloer. Meer weten over de beveiligingsdiensten of timmerwerkzaamheden van Lars Meijer? Neem dan contact met hem op via HomeTeam en u komt er vanzelf achter of deze bouwspecialist u kan helpen met uw klusproject.