Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Lars Meijer, uw specialist in bouwwerkzaamheden

Lars Meijer is een vakman die gespecialiseerd is in het uitvoeren van verschillende soorten werkzaamheden bij het renoveren en verbouwen van een woning. Van het uitvoeren van verschillende soorten timmerwerk tot het plaatsen van een schutting, het plaatsen van een overkapping of het vervangen van hang- en sluitwerk: deze vakman kan het allemaal voor u doen. Meer weten? Lees dan meer over deze professional van HomeTeam op deze pagina.

De bouwwerkzaamheden van Lars Meijer

Lars Meijer is gespecialiseerd in het vakkundig en nauwkeurig uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

Wat voor project u ook heeft: deze vakman gaat iedere uitdaging aan. Start Lars Meijer aan uw klus, dan weet u zeker dat dit project goed afgerond wordt.

hometeam-lars-meijer-hero-img-over-mij-II

Een vakman die service hoog in het vaandel heeft

HomeTeam biedt alleen specialisten aan die service hoog in het vaandel hebben en dit geldt ook voor Lars Meijer. Hij staat achter de dingen die hij zegt, hij zorgt ervoor dat u altijd de beste service krijgt en streeft voor 100 procent klanttevredenheid. Communicatie en persoonlijk advies staat centraal en dit betekent dat u altijd het eindresultaat krijgt dat bij uw verwachtingen aansluit.

De werkomgeving van Lars Meijer

Lars Meijer is actief in de omgeving van Meppel en Steenwijk. Woont u in een van deze steden of in de directe omgeving van deze steden, dan kunt u contact opnemen met de professional om gebruik te maken van zijn diensten.

Contact