Bel mij op: 06 526 707 33 of mail naar lars.meijer@hometeam.nl hometeam.nl

Projecten

Projecten van Lars Meijer

Huurt u Lars Meijer in voor uw verbouwing, uw renovatie of de bouw van uw woning, dan kunt u gebruik maken van diverse diensten. In onderstaande alinea's worden de diensten die hij voor u kan uitvoeren uitgebreid beschreven, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de werkzaamheden die hij voor u kan verrichten.

Klik hier voor enkele projecten.+

 

Bekijk projecten
 

Timmerwerk

Lars Meijer is al vele jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van timmerwerk. U kunt onder andere bij de vakman terecht voor het verwijderen van kapotte delen van houten constructies om deze delen te vervangen, om deuren te monteren, kozijnen te vervangen, houten vloeren te plaatsen, verlaagde plafonds te ontwikkelen en naden en afsluitingen af te werken door middel van kit. Alles wat met hout te maken heeft, kan deze professional voor u doen.

Hang- en sluitwerk

Wilt u de sloten van uw woning verbeteren? Dan kunt u de vakman ook inhuren voor het vervangen van uw hang- en sluitwerk. Er wordt gekeken welke sloten het beste bij uw woning passen, deze sloten worden door de vakman aangeschaft en vervolgens direct geplaatst.

Woning beveiliging

Als u inbrekers buiten de deur wil houden, is het belangrijk om uw woning goed te beveiligen. Dit kunt u doen door het hang- en sluitwerk van uw woning te laten vervangen, maar ook door een alarm te laten plaatsen of eventuele zwakke punten van uw woning te verbeteren.

Schuttingen

Schuttingen zijn er in allerlei soorten en maten en Lars Meijer kan alle schuttingen voor u plaatsen. Heeft u al een schutting, maar wilt u deze schutting laten onderhouden of repareren? Dan kunt u dit ook door deze vakman laten doen.

Overkappingen

Lars Meijer kan verschillende soorten overkappingen plaatsen, maar u kunt ook bij hem terecht voor onderhoud en reparaties.

Vloeren

Een mooie en goede vloer is belangrijk, elke dag maken wij daar gebruik van. Lars Meijer helpt u om de juiste vloer uit te kiezen en deze te leggen, maar ook om deze te onderhouden.

Contact